Про можливість започаткування роботи постійно діючої виставки українських товарів у приміщенні Philippops Business Center (Грецька Республіка)

 

До уваги підприємців міста!

 

Інформація

про можливість започаткування роботи постійно діючої виставки українських товарів у приміщенні Philippops Business Center (Грецька Республіка)

 

У контексті реалізації зовнішньополітичних завдань, популяризації міжнародного іміджу України у світі, забезпечення інтересів вітчизняних суб’єктів господарювання та просування українських товарів і послуг на зовнішні ринки Посольством України в Греції, Генеральним консульством України в Салоніках за сприяння Греко-Української торгово-промислової палати в м. Салоніки (GUCCI) було забезпечено організацію виставкового павільйону «Україна» на 79-й Міжнародній виставці-ярмарку TIF HELEXPO 2014 в м. Салоніки. В рамках української експозиції було представлено інформацію щодо індустріального та інвестиційного потенціалу України, та її регіонів, включаючи презентацію АРК Крим та м. Севастополь,
як українських територій.

За результатами проведених заходів з Греко-Українською торгово-промисловою палатою в м. Салоніки було опрацьовано можливість започаткування роботи постійно діючої виставки українських товарів загальною площею 150 м. кв. в приміщенні Philippos Business Center, який знаходиться в м. Салоніки поруч з найбільшим торговельним центром Mediterranean COSMOS та аеропортом Македонія.

Оренда зазначеного приміщення коштуватиме 25 000 євро на рік, куди входить вартість оренди приміщення, забезпечення функціонування виставкового обладнання та робота секретаріату. Протягом року передбачається щомісячно проводити виставки для 40-50 українських компаній, вартість участі яких становитиме близько 50 євро/місяць.

 

Контактна інформація:

Mr. Giannis Xatziesthimiou
179 Papanastasiu Street,

ТК: 54250 Thessalonica, Greece
Tel.: +30 6983498284; +30 2310 320094; +30 2310
320197
Fax:
+30 2310 302084
Email: info@gu-cci.gr 

Webwww.gu-cci.gr