ЗВІТ про базове відстеження результативності регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»
ЗВІТ

про базове відстеження результативності регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»

 

1. Регуляторний акт – проект рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»

2. Виконавець заходів з відстеження – управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради.

3.Цілі прийняття акта:

- приведення нормативно-правових актів Дніпродзержинської міської ради відповідно до вимог чинного законодавства;

- встановлення економічно-обгрунтованої плати на перевезення пасажирів у міському автотранспорті;

- надання більш якісних послуг;

- створення рівних умов для роботи всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері автомобільного транспорту щодо обмеження монополізму та розвитку конкуренції;

- забезпечити своєчасне оновлення рухомого складу перевізників;

- забезпечувати належний технічний стан рухомого складу.

Впровадження регуляторного акта дозволить забезпечити реалізацію державної політики, спрямованої на подальший розвиток транспортного комплексу міста з метою своєчасного, повного, безпечного, якісного й ефективного задоволення потреб населення у пасажирських перевезеннях автомобільним громадським транспортом.

4.Строк виконання заходів з відстеження – з 05 липня 2014 року по
05 серпня
2014 року.

5.Тип відстеження – базове.

6.Методи одержання результатів відстеженняаналіз фактичного перевезення пасажирів.

7.Дані та припущення, на основі, яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних.
Для відстеження результативності регуляторного акта застосовуватись дані:
 щодо кількості укладених договорів на автотранспортне перевезення.

8.Кількісні та якісні значення показників результативності акта - проекту рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»:

       граничний розмір плати за перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті;

       забезпечення якісними послугами.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

Запропонований регуляторний акт стосується інтересів держави, суб’єктів господарської діяльності (перевізників), громадян (споживачів послуг).

Прийняття даного регуляторного акту забезпечить виконання вимог законодавства.

Розрахунок плати за перевезення пасажирів міським автомобільним транспортом здійснюється на основі економічно-обгрунтованих витрат перевізників.

Висновки. За результатами базового відстеження результативності регуляторного акта – проект рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» відповідає вимогам Методицірозрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175,Закону України «Про автомобільний транспорт» та не потребує внесення змін чи доповнень.

 
 
 

Міський голова                                                                          С.О.САФРОНОВ