Про перенесення дати проведення громадських слухань з питання про присвоєння скверу, обмеженого проспектом Аношкіна, вулицями Медичною та Шепетова, імені Почесного громадянина міста Лясоти Станіслава Миколайовича.
 У зв’язку із організаційно-технічними причинами заплановані на 27 січня 2015 року громадські слухання з питання про присвоєння скверу, обмеженого проспектом Аношкіна, вулицями Медичною та Шепетова, імені Почесного громадянина міста Лясоти Станіслава Миколайовича, не відбудуться. Про дату проведення громадських слухань з даного питання буде повідомлено додатково на офіційному сайті міської ради.
Нагадуємо, що пропозиції та зауваження з даного питання надаються до відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Дніпродзержинської міської ради, пл.Дзержинського, 2, м.Дніпродзержинськ, 51931, (каб. 304, 305 т. 3-00-17, 53-39-50), електронна адреса politika@old.dndz.gov.ua.
Пропозиції (зауваження) подаються до 19 лютого 2015 року у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.
Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
Просимо мешканців міста взяти активну участь в громадському обговоренні.
 
Відділ інформаційної діяльності
та взаємодії з громадськістю міської ради