Про проведення громадських слухань з питання про найменування площі, розташованої на перетині проспекту Леніна з вулицями Сировця та Широка

26 лютого 2015 року о 15-00 у приміщенні комунального закладу «Центр позашкільної роботи та дитячої творчості ім.О.Кошового м.Дніпродзержинська» Дніпродзержинської міської ради за адресою: площа Дзержинського, 1А, в рамках проведення громадського обговорення, відбудуться громадські слухання з питання про найменування площі, розташованої на перетині проспекту Леніна з вулицями Сировця та Широка.  Реєстрація учасників починається з 14.30 (для реєстрації необхідно пред’явити паспорт громадянина України).

Нагадуємо, що пропозиції та зауваження в рамках громадського обговорення з даного питання надаються до відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Дніпродзержинської міської ради, пл.Дзержинського, 2, м.Дніпродзержинськ, 51931, (каб. 304, 305, т. 3-00-17, 53-39-50), електронна адреса politika@old.dndz.gov.ua.

Пропозиції (зауваження) подаються до 20 березня 2015 року у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

                                                                                                            

Відділ інформаційної діяльності

та взаємодії з громадськістю міської ради