Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта – рішення Дніпродзержинської міської ради від 07.03.2014 №1022-47/VI «Про затвердження Положення про порядок переведення жилих приміщень та жилих будинків у нежилі в місті Дніпродзержинськ»

 

1.   Регуляторний акт – рішення Дніпродзержинської міської ради від 07.03.2014 №1022-47/VI «Про затвердження Положення про порядок переведення жилих приміщень та жилих будинків у нежилі в місті Дніпродзержинськ».
2.   Виконавець заходів з відстеження – департамент комунальної власності та земельних відносин Дніпродзержинської міської ради.
3.   Цілі прийняття акта – врегулювання питання переведення жилих приміщень та жилих будинків у нежилі для подальшого використання їх власниками в інших цілях, доцільності його функціонування у відповідності до чинного законодавства та без порушень прав інших співвласників будинку.
4. Строки виконання заходів з відстеження – 07.03.2015 по 07.04.2015.
5. Типове відстеження – повторне.
6. Методи одержання результатів відстеження – аналіз даних з кількості звернень власників житлових приміщень на переведення з житлового у нежитловий фонд.
7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, способи одержання даних – основою для відстеження результативності цього регуляторного акта є рішення виконавчого комітету міської ради про переведення квартир з житлового у нежитловий фонд.
8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта – показниками результативності акта є:

№ пп
Кількісні показники
одиниця виміру
кількість
1.
Кількість звернень власників житла
од.
15
2.
Кількість прийнятих виконавчим комітетом міської ради рішень про переведення квартир з житлового у нежитловий фонд
од.
13

Якісні показники результативності відстеження цього регуляторного акта:
а) виконання вимог чинного законодавства;
б) встановлення чіткої та прозорої процедури переведення з житлового у нежитловий фонд;
9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступені досягнення визначених цілей:
         - додержання вимог чинного законодавства;
         - запровадження у місті Дніпродзержинськ чіткої процедури переведення приміщень з житлового у нежитловий фонд.;
    Висновок. За результатами повторного відстеження результативності регуляторного акта – рішення Дніпродзержинської міської ради від 07.03.2014
№1022-47/VI «Про затвердження Положення про порядок переведення жилих приміщень та жилих будинків у нежилі в місті Дніпродзержинськ» останній вказує на те, що запропонований порядок переведення жилих приміщень та будинків у нежилі розвʼязує проблему самовільної реконструкції, без попереднього технічного обстеження будівель, без проектної документації, без дотримання будівельних норм і правил.
   Даний регуляторний акт відповідає вимогам актів вищої юридичної сили, а також компетенції департаменту комунальної власності та земельних відносин Дніпродзержинської міської ради та не потребує внесення змін чи доповнень.
 
 

 Міський голова                                                                                            С.О.САФРОНОВ