Про проведення перевірок відповідно до Закону України "Про очищення влади" в службі у справах дітей міської ради

УКРАЇНА

ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА МІСЬКА РАДА

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ

 

Н А К А З

 

 25.05.2015                              м. Дніпродзержинськ                                     № 14

 

Про проведення перевірок відповідно

до Закону України «Про очищення влади»
в службі у справах дітей
Дніпродзержинської міської ради

 

Відповідно до пункту 10 частини першої статті 2, частини четвертої статті 5 Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 №563, плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р, розпорядження міського голови від 14.05.2015 №93-р «Про проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади» в апараті та виконавчих органах Дніпродзержинської міської ради»,

НАКАЗУЮ:

1.     Провести перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (далі – перевірка), щодо посадових осіб місцевого самоврядування (крім виборних посад, зазначених у статті 3 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»), які займають посади
ІV – VІ категорій, в службі у справах дітей Дніпродзержинської міської ради.

2.     Визначити заступника начальника служби – завідувача сектору з питань усиновлення та сімейних форм виховання Вєтрову М.Р. відповідальним  за проведення  перевірки в службі у справах дітей Дніпродзержинської міської ради.

3.  Затвердити графік проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» в службі у справах дітей Дніпродзержинської міської ради (додаток 1).

4Заступнику начальника служби – завідувачу сектору з питань усиновлення та сімейних форм виховання Вєтровій М.Р.:

4.1.   Оприлюднити цей наказ на офіційному веб-сайті Дніпродзержинської міської ради у день його видання.

4.2.   Забезпечити ознайомлення із зазначеними наказом посадових осіб служби у справах дітей міської ради, які відповідно до пункту 1. цього наказу підлягають перевірці, у тому числі працівників, які відсутні на робочому місці (знаходяться у відрядженнях, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках без збереження заробітної плати, навчальних відпустках, відпустках для догляду за дитиною, у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, відсторонені від виконання обов’язків за посадою).

4.3.   Провести до 01 червня 2015 року відповідну роботу щодо визначення посадових осіб, зазначених у пункті 1. цього наказу, які підлягають перевірці у червні 2015 року – грудні 2016 року, та сформувати відповідні списки до початку перевірки.

4.4.   Письмово ознайомити до 01 червня 2015 року посадових осіб, які підлягають перевірці із Законом «Про очищення влади» та заборонами, передбаченими частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

4.5.   Попередити посадових осіб, які підлягають перевірці, що неподання ними заяви, передбаченої частиною 1 статті 4 Закону України «Про очищення влади», або повідомлення у заяві про застосування до них заборони, визначеної частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.

4.6.   Ознайомлювати осіб, які претендують на зайняття відповідних посад у Дніпродзержинській міській раді та її виконавчих органах і підлягають перевірці, із Законом «Про очищення влади» та заборонами, передбаченими частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», письмово за формою згідно з додатком 2.

4.7.   Оприлюднювати на офіційному веб-сайті міської ради повідомлення та інформацію про хід та результати проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», посадових осіб служби у справах дітей міської ради.

5.  Посадовим особам, зазначеним у пункті 1. цього наказу,
у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати відповідальному за проведення перевірки власноручно написану заяву про те, що до нього (неї) не застосовуються (застосовуються) заборони, визначені частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них за встановленими формами, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, а також копію паспорта громадянина України.

6.  Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 Начальник служби у справах дітей міської ради                                                            О.В.Завалько         

 

 

Додаток 1

до наказу служби у справах дітей міської ради

від _25.05.2015___№ 14

 ГРАФІК

проведення перевірки відповідно
до Закону України «Про очищення влади»
в службі у справах дітей Дніпродзержинської міської ради

 

№ п/п

Особи, відповідно до яких проводиться перевірка

Дата початку проведення перевірки

1.      

Заступник начальника служби – завідувач сектору з питань усиновлення та сімейних форм виховання

01.09.2015

2.      

Посадові особи служби у справах дітей міської ради

01.01.2016

  

 Начальник служби у справах дітей                                                            О.В.Завалько 

 

 



Додаток 2

до наказу служби у справах дітей міської ради

від _25.05.2015___№_14

  

Лист-ознайомлення

із Законом України «Про очищення влади» та заборонами, передбаченими частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади»,

 із зазначенням критеріїв, на підставі яких застосовуються заборони

 

____________________________________________________________________

(прізвище, ім’я та по батькові)

 

Із Законом України «Про очищення влади» та заборонами, передбаченими частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» ознайомлений(а)

 

 

"___" __________________ 20__ року                    ___________________
                        (підпис)