Звіт про результати періодичного відстеження результативності регуляторного акта рішення міської ради „Про затвердження Типових договорів оренди нерухомого та окремо індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Дніпродзержинська” від 30.04.2010 № 951-50/V зі змінами
1.    Назва виконавця заходів з відстеження – департамент комунальної власності та земельних відносин міської ради
2.     Цілі прийняття регуляторного акта: приведення Типового договору оренди нерухомого (або окремо індивідуально визначеного) майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Дніпродзержинська у відповідність до нових вимог законодавства про оренду.
3.     Строк виконання заходів з відстеження: березень 2015
4.     Тип відстеження: періодичне
5.     Методи одержання результатів відстеження: статистичні дані
підприємств, організацій, установ комунальної власності, узагальнені департаментом комунальної власності та земельних відносин міської ради
6.     Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність,
а також способи одержання даних: статистичні дані про кількість укладених договорів, інформація комунальних підприємств-орендодавців, результати претензійної роботи.
7.     Кількісні та якісні значення показників результативності акта: за
період дії регуляторного акта було укладено та пролонговано 890 договорів оренди нерухомого та окремо індивідуально визначеного майна з використанням Типового договору, за результатами повторного відстеження результативності регуляторного акта, з метою вдосконалення Типового договору оренди у 2012 році рішенням міської ради від 31.08.2012 №541-26/VI були внесені зміни.
8.    Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. Вважаємо, що в цілому мета прийняття регуляторного акта досягнута, договори оренди приведені у відповідність до вимог чинного законодавства про оренду майна і на даний час змін не потребують.
 
 
Міський голова                                                                                     С.О.САФРОНОВ