Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення питання перейменування міста Дніпродзержинськ та Баглійського району міста
На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», враховуючи розпорядження міського голови від 04.08.2015 №165-р «Про проведення громадського обговорення та громадських слухань з питання перейменування міста та Баглійського району міста» оголошуємо про початок громадського обговорення питання перейменування міста Дніпродзержинськ та Баглійського району міста.
 
1.      Організатор громадського обговорення.
Відділ інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Дніпродзержинської міської ради.
2.      Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:
Місто Дніпродзержинськ;
- Баглійський район міста Дніпродзержинськ.
Пропозиції назви міста:
Дніпровськ
Дніпроград
Дніпрокам’янськ
Кам’янськ-Дніпровський
Кам’янськ-на-Дніпрі
Камеон
Кам’янське
Романівськ
Славгород
Пропозиції нової назви Баглійського району міста
Південний
Баглєйський
3.      Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події.
Тимчасова Комісія з питань, пов’язаних з організацією виконання в місті Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»
4.      Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій
Відділ інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Дніпродзержинської міської ради, пл.Дзержинського, 2, м.Дніпродзержинськ, 51931, (каб. 304, 305 т. 3-00-17, 53-39-50), електронна адреса politika@old.dndz.gov.ua.
Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються
до 10 вересня 2015 року.
Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.
Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
5.      Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення.
Відділ інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Дніпродзержинської міської ради, пл.Дзержинського, 2, м.Дніпродзержинськ, 51931, (каб. 304, 305 т. 3-00-17, 53-39-50), електронна адреса politika@old.dndz.gov.ua.
6.      Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Бережний Юрій Анатолійович – начальник відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю міської ради.

7.      Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення20 вересня 2015 року на офіційному веб-сайті Дніпродзержинської міської ради.

8. Громадські слухання з питання перейменування міста та Баглійського району відбудуться 22.08.2015 о 10-00 у приміщеннях кіноконцертного залу "МИР" за адресою: просп.Перемоги, 35, ПК "Хімік" за адресою: вул.Щербицького, 1 та комунального закладу "Центр позашкільної роботи та дитячої творчості ім.О.Кошового м.Дніпродзержинська" Дніпродзержинської міської ради  за адресою: пл.Дзержинського, 1А. Реєстрація учасників починається о 09-30. Для реєстрації необхідно мати паспорт громадянина України із реєстрацією місця проживання у м.Дніпродзержинську.

 

 
Інформаційне повідомлення оприлюднено 07 серпня 2015 року