Результати контрольно-ревізійної роботи Дніпродзержинської ОДФІ за січень-липень 2015 року.

  Дніпродзержинською об’єднаною державною фінансовою інспекцією протягом січня-липня 2015 року проведено 10 контрольних заходів, за наслідками яких встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, на загальну суму 1056,0 тис. гривень.

Вжитими заходами відшкодовано фінансових порушень на загальну суму 557,3 тис. гривень.

За результатами проведених інспекцією контрольних заходів протягом січня-липня 2015 року для прийняття управлінських рішень було направлено 17 інформацій з вимогами та пропозиціями по усуненню виявлених порушень та недоліків. За результатами розгляду обов’язкових вимог про забезпечення усунення порушень об’єктами контролю прийнято 12 управлінських рішень, відповідно до яких 5 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності і 3 посадові особи притягнуто до матеріальної відповідальності. Також прийнято 2 управлінських рішення органами місцевого самоврядування.

За порушення з бюджетними коштами застосовано фінансові санкції, а саме зупинено операції з бюджетними коштами 2 бюджетним установам.

За недотримання законодавства з фінансових питань до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП притягнуто 14 осіб на суму 2,5 тис.гривень.

До правоохоронних органів передано матеріали 7 контрольних заходів, в тому числі 4 матеріали ревізії, проведені за їх зверненням. За результатами розгляду переданих матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 1 відомості про вчинене кримінальне правопорушення.

 

 

 

Начальник                                                                         О.М.Дришлюк