Результати планової ревізії фінансово-господарської діяльності Відокремленого підрозділу "Дніпродзержинський судноплавний шлюз" Державного підприємства водних шляхів "Укрводшлях"

                                Фахівці Дніпродзержинської об’єднаної державної фінансової інспекції  під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Відокремленого підрозділу «Дніпродзержинський судноплавний шлюз» Державного підприємства водних шляхів «Укрводшлях», підпорядкованого Міністерству інфраструктури України виявили порушення фінансової дисципліни на суму 17,34 тис. гривень. Контрольний захід охопив період діяльності підприємства з 01.10.2013 по 31.03.2015.

Зокрема, проведеною ревізією встановлено витрачання коштів на оплату праці за невідпрацьований час, безпідставне встановлення надбавок за тимчасово відсутніх працівників та зайве витрачання коштів за час відпусток.

Також ревізією встановлено порушення законодавства з обліку запасів на неякісне проведення річної інвентаризації, що привело до виявлених лишків товарно-матеріальних цінностей при проведенні в ході ревізії вибірковій інвентаризації.

За недотримання законодавства з фінансових питань складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення.   

Станом на 19.08.2015 порушення, що призвели до збитку відшкодовано майже на 79 відсотків.

 

 

 

Начальник                                                                             Дришлюк О.М.