Звіт про періодичне відстеження результативності регуляторного акта - рішення Дніпродзержинської міської ради від 27.05.2011 №124-08/V «Про Порядок надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території міста Дніпродзержинськ»

 

1. Вид та назва регуляторного акта: рішення Дніпродзержинської міської ради від 27.05.2011 №124-08/VI «Про Порядок надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території міста Дніпродзержинськ».
2. Назва виконавця заходів з відстеження: управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради.
3. Метою даного регуляторного акту є запобігання забрудненню навколишнього природного середовища, зменшення обсягів утворення відходів.
4. Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 17 червня 2015 року по 31 червня 2015 року.
5. Тип відстеження: періодичне.
6. Метод одержання результатів відстеження: аналіз даних, отриманих при веденні обліку видачі дозволів на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами.Показниками результативності регуляторного впливу рішення Дніпродзержинської міської ради від 27.05.2011 №124-08/VI «Про Порядок надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території міста Дніпродзержинськ» є кількість наданих дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами.
7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.Відстеження результативності рішення Дніпродзержинської міської ради від 27.05.2011 №124-08/VI «Про Порядок надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території міста Дніпродзержинськ» здійснено за фактичною кількістю суб’єктів господарської діяльності, що отримали дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами.
8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акту:заперіод дії регуляторного акта було надано 138 дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами, а саме:
 
 
 
 

Кількість суб’єктів господарської діяльності, що отримали дозвіл на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами
Одиниці виміру
Рік
25
один
2011
58
один
2012
55
один
2013
-
один
2014

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
На підставі аналізу периодичного відстеження дії регуляторного акта вважаємо, що в цілому мета прийняття даного рішення досягнута.
У зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» 9 квітня 2014 року № 1193-VIIуправління промисловості та екології припинило видачу документів дозвільного характеру
Висновок: рішення Дніпродзержинської міської ради від 27.05.2011 №124-08/VI «Про Порядок надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами на території міста Дніпродзержинськ» втратило свою актуальність і має бути скасоване.
 
Міський голова                                                                  С.О. САФРОНОВ
 
 
 
  
Розробник заходів з базового відстеження
Плохій Віктор Іванович 3-23-24