Профілактична акція "Молодь проти СНІДу"

               З метою посилення боротьби зі страшною недугою 21 століття – СНІДом, Організацією Об’єднаних Націй оголошено 1 грудня – Всесвітнім днем боротьби зі CНІДом. В цей день в різних країнах світу проводиться безліч різноманітних заходів, основною метою яких є, перш за все, запобігання подальшому розповсюдженню цього страшного вірусу.

З метою формування у молоді безпечної поведінки та здорового способу життя, запобігання розповсюдженню ВІЛ-інфекції, толерантного ставлення до громадян, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу  в підтримку  Всесвітнього дня  боротьби зі СНІДом,  департаментом молоді та спорту міської ради організовано та проведено міську профілактичну акцію «Молодь проти СНІДу» .

У міській акції прийняли участь: Молодіжна рада міста,  Дніпродзержинський центр здоров’я та медицини спорту, а також, вищі та професійно-технічні навчальні заклади міста. Розпочалася акція флеш-мобом – композицією у вигляді символічної червоної стрічки. Надалі перехожим мешканцям міста було роздано червоні стрічки та інформаційні буклети.

         Загалом в акції прийняло участь понад 300 осіб.