Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного акта рішення міської ради від 27.12.2013 №974-44/VI «Про затвердження положення про комісію щодо проведення конкурсів з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності міста»
1. Вид та назва регуляторного акта - рішення міської ради від 27.12.2013 №974-44/VI «Про затвердження положення про комісію щодо проведення конкурсів з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності міста»
   
2.      Назва виконавця заходів з відстеження – департамент комунальної власності та земельних відносин міської ради
 
3.      Цілі прийняття регуляторного акта:на виконання вимог закону України «Про оренду державного та комунального майна», забезпечення прозорості у відносинах влади та бізнесу.
 
4.      Строк виконання заходів з відстеження: листопад 2015.
 
5.     Тип відстеження: повторне.
6.     Методи одержання результатів відстеження: статистичні дані, узагальнені департаментом комунальної власності та земельних відносин міської ради.
7.     Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність,
а також способи одержання даних:статистичні дані.
8.     Кількісні та якісні значення показників результативності акта:за
період дії регуляторного акта було проведено два конкурси з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди. За результатами конкурсів виконано ринкову оцінку 191 об’єкта оренди, що перебувають у комунальній власності міста. Вартість робіт з оцінки та термін їх виконання встановлюються під час проведення конкурсу.
 
9.     Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. Вважаємо, що в цілому мета прийняття регуляторного акта досягнута.  
 
 
 
Міський голова                                                                              А.Л.Білоусов