Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди, що належать до комунальної власності міста у 2016 році
Інформація
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди,
що належать до комунальної власності міста у 2016 році
 
Конкурс оголошується відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням міської ради від 27.12.2013 №974-44/VІ «Про затвердження положення про комісію щодо проведення конкурсів з відбору суб’єктів оціночної діяльності суб’єктів господарювання для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності міста» зі змінами відповідно до рішення міської ради від 30.05.2014 №1062-50/VI.
Мета проведення конкурсу: відбір суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової вартості об’єктів оренди для виконання розрахунків орендної плати, з метою укладення або пролонгації договорів оренди.
Об’єктами оцінки є нерухоме та окремо індивідуально визначене комунальне майно, що перебуває на балансах комунальних підприємств, організацій та установ.
Конкурс відбудеться 04 лютого 2016 року о 14.00 у приміщенні Дніпродзержинської міської ради за адресою: 51931, м.Дніпродзержинськ, пл.Дзержинського,2, каб 223.
До участі в конкурсі можуть бути допущені суб'єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», яким передбачено здійснення діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об'єктам оцінки.
Претенденти подають до департаменту комунальної власності та земельних відносин Дніпродзержинської міської ради конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.
До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, належать:
-    заява на участь у конкурсі;
-    копія установчого документа претендента;
-   копія кваліфікаційного свідоцтва оцінювача;
-         копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
-         письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;
-         копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
-         інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).
-         інформація про кількість робіт претендента, виконаних протягом 2014-2015 років по договорах з регіональним відділенням ФДМУ у Дніпропетровській області.
-         пропозиція щодо ціни виконання робіт за окремий об’єкт оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт;
-         строк виконання робіт з урахуванням рецензування звіту, який не має перевищувати 5 календарних днів.
До інформації про претендентів можуть додаватися висновки контролюючих органів та інших державних установ щодо практичної діяльності претендентів, а також результати моніторингу якості раніше виготовлених звітів про оцінку майна.
Конкурсну документацію слід подавати до департаменту комунальної власності та земельних відносин міської ради (пл.Дзержинського,2, каб.106) Кінцевий термін подання документів на конкурс – 29 січня 2016, за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу, включно.
Телефони для довідок: 0569238444,0569230442.
 
 
Голова конкурсної комісії                                                   О.В.Масленков