Новорічні свята на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровського району

З нагоди святкування Новорічних свят 25.12.2015 року об 11:00 на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровського району міста Дніпродзержинськ (вул. Харитонова, 22) відбувся новорічний вогник під назвою «Новий рік вже на порозі», за участю аматорів художньої самодіяльності територіального центру – вокального ансамблю «Журавка». На святі були присутні близько 60 чоловік пенсіонерів, інвалідів та жителів селища Дніпробуд.

Новорічний вогник пройшов в теплій родинній атмосфері, всі присутні на святі на півтори години забули про всі негаразди та труднощі нелегкого сьогодення,  насолоджуючись  новорічними піснями в виконанні вокального ансамблю «Журавка». Також було організовано чаювання з солодощами за рахунок спонсорських коштів.

На святі  були присутні почесні гості : депутат Дніпровської районної у місті ради, член спілки письменників України Лаліменко Борис Федорович, голова первинної організації ветеранів війни та праці селища Дніпробуд Скібицька Лідія Петрівна, які привітали всіх присутніх з Новорічними святами та побажали сил, здоров'я та наснаги в наступаючому році.

29.12.2015 року об 11.00  на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровського району міста Дніпродзержинськ (пр. Перемоги, 45) відбулося новорічне засідання клубу ветеранів війни та праці "Дружба" під назвою «Новорічний серпантин».

 На святі були присутні більш ніж 60 чоловік пенсіонерів, інвалідів та жителів лівобережної частини міста. Тут лунало багато новорічних пісень в виконанні аматорів художньої самодіяльності територіального центру – вокального ансамблю «Журавка», Дід Мороз та Снігуронька провели багато різних конкурсів та привітали всіх з Новим 2016 роком.

Усі присутні залишилися задоволені  веселою новорічною атмосферою цього заходу.

 

 

Переглянути світлини з проведених заходів Ви можете тут.