Казкове свято - Новий рік!

Новий рік – найочікуваніше свято для всіх дітей та дорослих, чарівна пора віри у казку та новорічне диво, мить, коли всі негаразди йдуть геть, а нові і добрі справи укорінюються ще глибше. Саме у цей час, ми маємо прекрасну нагоду бажати один одному добра, здоров’я, благополуччя.

Так, адміністрацією Дніпровського району було організовано поздоровлення з новорічними та різдвяними святами дітей пільгових категорій, які мешкають на території району.

17 грудня 2015 року було організовано перегляд новорічної вистави «Намальована дружба» у театрі-студії «Десятий квартал» для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, та вручено новорічні подарунки.

Органами самоорганізації населення правобережної частини району 17 грудня 2015 року організовано привітання з Днем Святого Миколая Чудотворця дітей сел. Романково, на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №27  м.Дніпродзержинська» Дніпродзержинської міської ради.

18 грудня 2015 року адміністрацією Дніпровського району організовано привітання дітей-переселенців, що мешкають у модульному містечку (б-р. Героїв) з Днем Святого Миколая Чудотворця та вручено солодощі і новорічні ялинки.

За сприяння народного депутата України Дубініна Олександра Івановича, 24 грудня 2015 року організовано перегляд казкової вистави для дітей-переселенців та дітей із багатодітних сімей у ПК «Хімік».

25 грудня 2015 на площі біля кіноконцертного залу «Мир» відбулося урочисте відкриття районної новорічної ялинки. Веселими іграми, конкурсами та хоровoдом дітей та дорослих розважали Дід Мороз, Снігуронька і казкові звірі. А учні середніх загальноосвітніх шкіл, які розташовані на лівобережжі, підготували яскраві таночки та веселі новорічні пісні. Після закінчення концертно-розважальної програми було організовано перегляд мультфільму для дітей пільгової категорії району.

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було організовано та проведено:

-                      25 грудня 2015 року музично-розважальну програму «Новий рік вже на порозі» для громадян похилого віку, інвалідів та жителів сел. Дніпробуд;

-                      30 грудня 2015 року новорічне свято "З Новим роком" для дітей-інвалідів, які обслуговуються у відділенні денного догляду для  дітей-інвалідів.

Для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин 28 грудня 2015 року організовано перегляд новорічної вистави «Ключ від Нового року» у ПКСЦ «Дзержинка».

«Комітетом мікрорайону Дніпробуд» Дніпровського району, не дивлячись на січневі морози,  5 січня 2016 року для жителів сел. Дніпробуд було організовано різдвяну розважальну програму.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду в кожну родину, нададуть впевненість у майбутньому.