Свята для дітей

Органи самоорганізації населення Дніпровського району на протязі семи років до Дня Святого Миколая вітали дітей-інвалідів солодощами. 2015 рік не став винятком.

Я, як голова Лівобережного територіального комітету Дніпровського району, звернулась до керівника фракції «Батьківщина» Єфремової Ніни Федорівни з проханням посприяти  у придбанні подарунків дітям. За кілька днів питання було вирішено позитивно.

Голови комітетів 1-го та 2-го мікрорайонів Волкова С.М., Козирь В.В. разом з депутатами міської  ради Пучкіним Д.М. та Миршавкою С.І. напередодні свята вдома привітали дітей та вручили їм подарунки – солодощі.

До свята Нового року депутат міської ради Дроговоз А.А., разом з головою ОСН «Комітет 10-го мікрорайону» Козаченко Т.В, також привітали дітей-інвалідів, дітей з багатодітної родини та вручили новорічні подарунки.

Діти були безмежно раді таким подарункам та увазі. Від імені батьків маленьких мешканців та від себе особисто  хочу подякувати всім зазначеним депутатам за їх добре серце. Низький Вам уклін. Сподіваємось на співпрацю у майбутньому.

З повагою

Голова Лівобережного територіального комітету Дніпровського району                                                             Л.М.Чергенець