До уваги керівників підприємств та підприємців міста! (щодо перспектив співпраці з іноземними компаніями)

  

Керівникам підприємств 
та підприємцям міста

 

 ПОВІДОМЛЕННЯ

 

З метою сприяння експорту української продукції у Чехію Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує щодо перспектив та відкриття можливостей налагодження співпраці з іноземними компаніями.

Чеська фірма “MIVINA s.r.o.” зацікавлена у поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, а також рослинної олії.

Зазначена фірма вирішила розширити власний бізнес і запропонувати свої послуги українським виробникам-експортерам в просуванні продукції на ринки Центральної і Західної Європи. Головний офіс компанії знаходиться в Чеській Республіці в м.Брно. Фірма готується до імпорту та експорту продукції, створює канали продажів і організовує розподільний центр у м. Брно.

Більш детальна інформація за посиланнями:

www.mivina.cz, тел. +42 077 655 4275 – комунікація українською та російською мовами, тел. +42 077 522 4765 – чеською мовою, електронна адреса: milan.zavora@mivsna.cz, nataliya.nastych@mivina.cz;

адреса: ТОВ “Мівіна”, Лідіцка 700/19, 602 00, м. Брно-Вевержі (MIVINA s.r.o., Lidicka 700/19.602 00 Brno-Veveri).

Контактна особа у Дніпропетровській області: Власенко Т.В. (056) 742 88 26 (Департамент економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації )