До уваги керівників підприємств та підприємців міста! (щодо перспектив співпраці з іноземними компаніями)
 Керівникам підприємств 
та підприємцям міста

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує щодо перспектив та відкриття можливостей налагодження співпраці з іноземними компаніями.

           Йорданська філія катарської групи компаній «ALJABER GROUP» зацікавлена співпрацювати з українськими компаніями у різних сферах (в т.ч. у налагодженні співробітництва з українськими будівельними підприємствами).

«ALJABER GROUP» включає 62 компанії, які працюють у різних галузях по цілому світу, зокрема філії знаходяться а ОАЕ, Саудівській Аравії, Йорданії, Лівані, Сирії, Іспанії, Росії.

Дана компанія розробила та погодила з причетними органами Йорданії інвестиційний проект, яким передбачено спорудження трьох 4-зіркових реабілітаційних готелів на березі Мертвого моря. У зв’язку з цим йорданська філія зацікавлена у пошуку українських компаній з метою спільного будівництва сонячних електростанцій потужністю 36 МВт, які використовуватимуться для забезпечення електроенергією даних готелів, а також у пошуку будівельних підприємств для закупівлі будівельних матеріалів та рекрутингових компаній з метою відбору персоналу на роботу в готелях.

У разі зацікавленості налагодження співробітництва з йорданською філією катарської групи компаній «ALJABER GROUP» з метою реалізації згаданого проекту звертатися до Посольства України в Йорданії за телефоном (00 9626) 592 24 02, emb_jo@mfa.gov.ua