Рішення Карнаухівської селищної ради від 11.03.2016 №25-4/VII "Про надання повноважень Косякову А.С. на складання протоколів про адміністративні правопорушення"

 

У К Р А Ї Н А

 КАРНАУХІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

м. Дніпродзержинськ  Дніпропетровської області

Позачергова четверта сесія VІI скликання

                                                                                                                                                                               

                                                  Р І Ш Е Н Н Я              

 11.03.2016р № 25-4/VII           

 

Про надання повноважень  

Косякову А.С. на складання протоколів про адміністративні правопорушення

 

  

 

     З метою підвищення результативності роботи по благоустрою селища та згідно п.2 ст.255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керуючись статтями 26,38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

                                                        В И Р І Ш И Л А:

 

1.Скасувати рішення Карнаухівської селищної ради від 22.09.2015р №430-31/VI «Про надання повноважень Котляр А.В. складати протоколи про адміністративні правопорушення» в зв’язку з обранням на посаду секретаря Карнаухівської ради .

2.Надати спеціалісту ІІ категорії виконавчого комітету Карнаухівської селищної ради (техніку з благоустрою) Косякову Андрію Сергійовичу право складати протоколи про адміністративне правопорушення.

 

3.Організацію виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Карнаухівської селищної ради, контроль на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології (Ясюк В.А.),постійну комісію з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими  організаціями, засобами масової інформації, правової політики, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, мандатну та депутатської етики(Тронь О.В.)

 

              

 

       Селищний голова                                                                      Т. В. ФРІСКЕ