Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Результати і перспективи
Результати і перспективи
В. Буланов, газета «Відомості», №37 від 14.09.2011
 
Чергова оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств відбулась на минулому тижні. Як завжди, основною темою засідання, що проходило під головуванням першого заступника міського голови Костянтина Гузенка, були питання благоустрою, робота житлово-комунальної сфери міста. Розповідаючи про підсумки своїх зустрічей з жителями різних районів, К. Гузенко звернув увагу присутніх як на конкретні проблеми, що потребують вирішення – наприклад, ремонт температурних швів на лівобережжі, що практично на всіх будинках прийшли в непридатний стан, так і на загальні недоліки у відношенні до справи. Зокрема, це стосується неуважного ставлення працівників житлових організацій до звернень і скарг мешканців, неконкретних, некваліфікованих відповідей, що більше нагадують гру у бюрократичний «футбол», ніж готовність реально допомагати людям у вирішенні болючих для них проблем. Подібні  випадки будуть визначатись, як службова невідповідність і каратись відповідним чином, – попередив К. Гузенко.
Підсумовуючи свій виступ, Костянтин Олександрович повідомив, що він востаннє проводить оперативну нараду в такому складі у якості головуючого. Надалі цю місію, разом з кураторством житлово-комунальної сфери він передає профільному заступнику міського голови Віталію Дідуру. За дорученням міського голови, К. Гузенко  зосереджується на інших відповідальних напрямках: організації роботи центру муніципальних послуг, розвитку підприємництва, транспорту, координації роботи МНС і силових структур. К. Гузенко подякував присутнім за співпрацю і позитивно оцінив її результати: «Звичайно, менше, ніж за рік неможливо вирішити проблеми, що накопичувались десятиріччями. Але певні позитивні результати нашої роботи є. Ми довели, що навіть за умов недостатнього фінансування можна досягти помітних зрушень на краще. Важливо не зупинятись на досягнутому, щоб мешканці міста змогли відчути покращення у своєму щоденному житті».
В. Дідур запевнив, що темпи роботи галузі ні в якому разі знижуватись не будуть. Він також високо оцінив організацію і результати наради, присвяченої створенню у місті Об’єднань співвласників багатоповерхових будинків, що днями пройшло у Дніпровському районі. Особливо корисним було те, що перед учасниками семінару виступили представники асоціації ОСББ Кривого Рогу. Вони надали кваліфіковані відповіді на численні запитання присутніх, пов’язані з практичними аспектами створення і діяльності об’єднань.