Міський конкурс "А ну-мо, дівчата!"
        

Свято весни і краси

 

12 березня 2013 року на базі Дніпродзержинського державного технічного університету, традиційно, пройшло чарівне, весняне свято – міський конкурс «А ну-мо, дівчата!» серед студентської та учнівської молоді навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів міста, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Цього року за звання «найкращої дівчини міста» змагались 9 конкурсанток – представниць вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста. Свою красу, розум, кмітливість, винахідливість та майстерність дівчата демонстрували під час цікавих конкурсів: «Презентація» (знайомство з конкурсантками), «Маю талант» (демонстрація хобі учасниць), «Знайди вихід» (відповіді на цікаві, кумедні запитання), «Моя професія найкраща» (презентація майбутніх професій конкурсанток) та «Найкраще привітання». Конкурсна програма заходу тривала майже дві години. Журі та всім присутнім в залі було досить складно визначити переможницю, адже всі учасниці конкурсу виступали на високому рівні. Але конкурс є конкурс, отже, в цьому році, перемогу в міському конкурсі «А ну-мо, дівчата!» здобули: І місце –  Волошина Валерія (Дніпродзержинський енергетичний технікум), ІІ місце –  Волощук Вікторія (Дніпродзержинський комерційний технікум) та ІІІ місце –  Давтян Лідія (Дніпродзержинське медичне училище).

Переможниць свята нагороджено цінними подарунками, дипломами та солодощами. Всі учасниці заходу отримали  – дипломи та солодощі, а присутні в залі – гарний весняний настрій та незабутні приємні враження.