Урочисті проводи юнаків міста на військову службу до лав Збройних сил України
                                     Весняний призов – 2012

           04 квітня 2012 року в місті відбулась визначна подія - урочисті проводи юнаків міста на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Подія хвилююча і разом з тим відповідальна.
          Першим майбутніх захисників Вітчизни привітав голова міської призовної комісії, перший заступник міського голови ГУЗЕНКО Костянтин Олександрович, зазначивши, яку відповідальну та почесну місію покладено на сьогоднішніх призовників. Відмітив, що гарантом національної безпеки держави завжди виступають боєздатні Збройні Сили, які виконують найголовнішу функцію – ЗАХИСНУ. Служити в лавах Збройних Сил – справа честі та обов'язку. Військовий комісар Дніпродзержинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник – ФАЛЬКО Сергій Іванович оголосив Указ президента України про черговий призов громадян України на строкову військову службу.
         Щиро привітав та висловив сподівання, що юні призовники з гідністю витримають іспити на мужність та відданість Батьківщині – член Дніпродзержинської міської організації ветеранів України, майор авіації, ветеран воїнської служби – ВОЛОХОВ Микола Олексійович. В свою чергу призовники привітали запрошених ветеранів Великої Вітчизняної Війни букетами квітів.
     З тривогою та любов’ю, гордістю та надією звернулись до призовників голова Дніпродзержинської міської громадської організації «Організація солдатських матерів» – ЛИСОГОР Ніна Іванівна та мати, яка проводжає сина до лав Збройних Сил України – Сирих Олена Григорівна.
          Наприкінці зустрічі, призовник чергового призову – ГЕДЗУН Руслан запевнив всіх присутніх, що Дніпродзержинські юнаки з гідністю виконають свій почесний громадянський обовяз’ок.
          Приємно зазначити, що такі урочисті проводи юнаків міста на строкову військову службу до лав Збройних Сил України стають в нашому місті доброю традицією. Цього року на військову строкову службу від міста призвано 80 молодих людей.
         Привітати призовників прийшли батьки, рідні, друзі, а також студентська та учнівська молодь міста. Під час проведення урочистостей юнакам було вручено листівки з вітальним зверненням міського голови Сафронова С.О., символічні значки та квіти. Актори музично-драматичного театру ім. Л.Українки та творча молодь подарували всім присутнім чудовий концерт, незабутні враження та весняний настрій.