Засідання круглого столу з питання "Основні аспекти та перспективи розвитку молодіжної політики""

07 лютого 2013 року, за ініціативи заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Павлюка Сергія Михайловича, в приміщені виконавчого комітету міської ради відбулося засідання круглого столу з питання «Основні аспекти та перспективи реалізації молодіжної політики» за участю представників Дніпропетровського обласного молодіжного центру, членів Молодіжної ради та представників молодіжних громадських організацій міста.  Під час засідання круглого столу було розглянуто ряд питань, а саме: «Про діяльність Дніпропетровського обласного молодіжного центру» та питання «Основні засади, принципи та перспективи реалізації молодіжної політики в місті шляхом діяльності Молодіжної ради».

Приємно зазначити що, засідання круглого столу проходило в атмосфері діалогу, молодь активно приймала участь в обговоренні порушених питань, висловлювала свою точку зору та позицію. Активна молодь нашого міста мала можливість не лише представити власні реалізовані проекти, а і отримати корисний досвід роботи від  представників Дніпропетровського обласного молодіжного центру.

За підсумками засідання круглого столу було досягнуто ряд домовленостей, зокрема: щодо активної взаємодії та плідної співпраці Молодіжної ради нашого міста з обласним молодіжним центром, щодо створення та реалізації власних молодіжних проектів, щодо висвітлення діяльності Молодіжної ради на сторінках газети Дніпропетровського обласного молодіжного центру тощо.

Наприкінці зустрічі заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Павлюк С.М. зауважив, що сучасна молодь повинна активно приймати участь в усіх сферах життєдіяльності не лише рідного міста, а й області та держави в цілому.