Оголошення конкурсу творчих робіт "Велика битва за Дніпро"

 

                                          ПОЛОЖЕННЯ

про міський конкурс творчих робіт

«ВЕЛИКА БИТВА ЗА ДНІПРО»

 серед учнівської та студентської молоді навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів міста

  

          Міський конкурс творчих робіт «Велика битва за Дніпро» (далі конкурс) проводиться управлінням у справах сім'ї та молоді міської ради  в рамках заходів, присвячених 70-й річниці форсування р. Дніпро.

Мета і завдання конкурсу

 

         Метою конкурсу є розвиток громадянського, національно-патріотичного виховання молодих людей.

Завданням конкурсу є формування національної свідомості і патріотизму, формування у молодої людини духовної, моральної, та політичної культури, патріотичних почуттів, усвідомлення любові до Батьківщини, громадянського почуття обов’язку та відповідальності за її долю.

 

І. Керівництво та організатори конкурсу

 

            Загальне керівництво, організацію та проведення конкурсу здійснює Оргкомітет, до складу якого входять: керівник управління у справах сім’ї та молоді міської ради, завідувач сектору у справах сімейної та жіночої політики управління у справах сім'ї та молоді міської ради, завідувач сектору у справах молодіжної політики управління у справах сім'ї та молоді міської ради, головний спеціаліст сектору у справах молодіжної політики управління у справах сім'ї та молоді міської ради та голова Молодіжної ради.

            Конкурс проводиться за кошти управління у справах сім’ї та молоді міської ради, передбачені у міському бюджеті.

                                       ІІ. Журі конкурсу

 

         До складу журі конкурсу входять представники управління у справах сім’ї та молоді міської ради, члени молодіжної ради.  Журі конкурсу розглядає конкурсні роботи учасників та визначає його переможців.

 

ІІІ. Учасники та умови проведення конкурсу

 

            В конкурсі беруть участь представники учнівської та студентської молоді навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів міста.

         Під час оцінювання робіт враховуються творчий та неординарний підхід до розкриття зазначеної теми, повнота розкриття теми творчої роботи, наявність власних роздумів та міркувань, особистий погляд на події.

         Творчі роботи повинні бути естетично оформлені, як на українській та  і на російській мовах.

          Конкурсні роботи подаються до оргкомітету на паперових носіях у строк до «30» квітня 2013 р. за адресою: просп. Леніна, 60.

Телефон для довідок: 3-13-45.

         УВАГА! До конкурсної роботи слід додати лист із зазначенням: прізвища, ім’я та по- батькові автора роботи, вік учасника, повну назву місця навчання, контактний телефон, короткий  опис про автора, його захоплення тощо.

                IV. Підведення підсумків та нагородження                                                     учасників конкурсу

 

        За результатами конкурсу визначаються переможці, які нагороджуються дипломами та заохочувальними подарунками.