Про проведення конкурсу з визначення виконавця земельних торгів
ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення конкурсу
з визначення виконавця земельних торгів
 
 
 
Мета проведення робіт: визначення особи, яка має відповідні навики та кваліфікацію щодо проведення земельних торгів з метою подальшого забезпечення проведення у місті земельного аукціону.
 
Дані про земельну ділянку: земельна ділянка розташована у правобережній частині міста у комунально-складській зоні.
 
Місце розташування: Дніпропетровська обл., м. Дніпродзержинськ,
вул. Дніпропетровська.
 
Розмір земельної ділянки: 0,2807га.
 
Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва та розміщення автозаправного комплексу).
 
Умови конкурсу: конкурс проводиться за наявності не менше двох учасників конкурсу. Обрання переможця із числа учасників конкурсу здійснюється за загальною оцінкою балів, які виставляються за наступними критеріями: кількість проданих лотів, ціна їх продажу.
 
Документи, що подаються на конкурс
Строк подання документів: конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання земельних торгів” із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.
До підтвердних документів належать:
-         заява про участь у конкурсі;
-         копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (для претендента - фізичної особи - підприємця);
-         згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);
-          копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);
-         копія(ї) ліцензії(й);
-         копії кваліфікаційних документів ліцитаторів претендента, яких буде залучено до проведення земельних торгів та підписання протоколу земельних торгів (для претендента на проведення земельних торгів) (за наявності);
-         інформація про продані лоти: кількість, стартова ціна, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною (для претендента на проведення земельних торгів).
Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.
Приймання заяв припиняється за п’ять робочих днів до дати проведення конкурсу.
 
Адреса за якою подаються документи
Місцезнаходження комісії (телефон): документи подаються до департаменту комунальної власності та земельних відносин Дніпродзержинської міської ради,
за місцезнаходженням комісії: м. Дніпродзержинськ, пл. Дзержинського, 2,
каб.107, (т. 3-04-42).   
 
Інформація та дата проведення конкурсу: Конкурс проводиться у приміщенні департаменту комунальної власності та земельних відносин Дніпродзержинської міської ради 04.10.2013 о 14 годині 00хв.
 
 
 
 
Секретар комісії                                                                   С.П. ВАРИВОДА