Головна / /
0000-00-00 00:00:00
          
ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська»
                                          ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська»
 
      Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій Департамент фінансів Дніпродзержинської міської ради повідомляє про оприлюднення з 13.02.2014 проекту рішення Дніпродзержинської міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська» та аналізу його регуляторного впливу, підготовленого на підставі Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1253.
     Метою даного регуляторного акта є визначення у відповідності до норми Податкового кодексу України мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, розміщеного на території міста Дніпродзержинськ, для встановлення розміру орендної плати у договорах оренди нерухомого майна.
      Проект рішення «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська» розміщено для публічного обговорення на офіційному WEB-сайті міської ради у мережі Інтернет за адресою: www.dndz.gov.ua.
      Зауваження та пропозиції до даного проекту регуляторного акту приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення (з 13.02.2014 по 13.03.2014) в письмовому або електронному вигляді за адресою: 51931, м. Дніпродзержинськ, пл. Дзержинського, 2, Департамент фінансів Дніпродзержинської міської ради(e-mail: gfu@dz-gfu.dp.ua).
 
 
Директор департаменту
фінансів міської ради                                                    Т.М. ШЕВЧЕНКО