ПАНАХИДА ПО ЗАГИБЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ
ПАНАХИДА ПО ЗАГИБЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ
 

В рамках проведення Тижня охорони праці в місті, присвяченому Дню охорони праці в Україні та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці з метою привернення уваги суспільства, роботодавців та громадських організацій   до рішення питань охорони праці, попередженню нещасних випадків на виробництві, 28 квітня 2014 року у Свято-Миколаївському кафедральному  соборі було відправлено панахиду в пам’ять про загиблих на виробництві, яку ініційовано міською владою. 
В заході взяли участь міський голова С.О.Сафронов, представники департаменту охорони здоров'я  та соціального захисту населення міської ради, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Дніпродзержинську, керівники та спеціалісти служб охорони праці промислових підприємств міста.

 

 На молебні до присутніх звернулось духовенство собору з закликом керуватися у своїх вчинках на робочих місцях розсудливістю та обережністю, щоденно дотримуватися правил безпечної праці, піклуватися про близьких, колег та оточуючих.