Шановні суб'єкти підприємницької діяльності!
Регіональною робочою групою Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва оголошується черговий набір претендентів на перепідготовку (за рахунок коштів Державного бюджету України) на базі Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара.
Місія Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" (далі Програма) - формування нової генерації висококваліфікованих менеджерів, здатних створити відповідні до європейських стандартів якісні ринкові засади розвитку економіки всіх регіонів України.
Основні цілі Програми - підготовка менеджерів нового типу -менеджерів-лідерів; підтримка розвитку і вдосконалення українських підприємств у результаті підвищення кваліфікації управлінського персоналу, сприяння інтеграції України у міжнародне економічне співтовариство. Під час навчання учасники Програми удосконалюватимуть одну з іноземних мов (англійську, німецьку, французьку).
Учасниками Програми можуть стати підприємства та організації будь-якого профілю та форми власності, які направляють для перепідготовки і стажування своїх найбільш перспективних спеціалістів, приватні підприємці.
Програмою не передбачена перепідготовка державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також закордонних фірм і представництв, що не зареєстровані в Україні як юридичні особи.
Вимоги до фахівців: вік - до 4° років; наявність повної вищої освіти; стаж роботи на управлінських посадах - не менше одного року. Перелік документів:
заява спеціаліста до Регіональної робочої групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (за довільною формою);
анкета спеціаліста щодо участі у Програмі „Українська ініціатива" (форма і);
інформація про підприємство, що направляє спеціаліста до участі у Програмі „Українська ініціатива" (форма 2);
рекомендація керівника підприємства до участі спеціаліста у Програмі „Українська ініціатива" (форма з);
копія диплому про повну вищу освіту;
копії сертифікатів, свідоцтв про підвищення професійної кваліфікації спеціаліста;
копія трудової книжки;
копія паспорту ( стор. 1,2 та стор. прописки);
копії документів щодо зміни прізвища спеціаліста (за необхідністю);
копія ідентифікаційного коду;
медична справка 086-У;
п'ять фотокарток.
 
Прийом документів (у 2-х екземплярах на паперових та електронних носіях) здійснюється за адресою: м. Дніпропетровськ, вул.Комсомольська34, кім. 18, тел.: 8(056) 744_ 26-27.
Термін прийому документів - до 25 травня 2010 року.
 
Управління розвитку споживчого ринку та підприємництва облдержадміністрації