Шановні підприємці міста
Шостий Всеукраїнський конкурс «Кращий вітчизняний товар 2010 року»
 
Шановні підприємці міста!
 
           З 17 по 20 серпня 2010 року у Національному комплексі «Експоцентр України» в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» відбудеться шостий Всеукраїнський конкурс «Кращий вітчизняний товар 2010 року», у якому запрошуєтесь взяти участь.
За умовами конкурсу товари та послуги підприємств-переможців отримують дипломи і медалі «Кращий вітчизняний товар 2010 року», при цьому у кожній з номінацій нагороди можуть отримати декілька видів продукції від одного або різних підприємств, якщо їх якість відповідає встановленим вимогам і очікуванням споживачів.
           Цільовий внесок за участь у Конкурсі залишено на рівні 2008 року: за участь одного виду товару/послуг в одній номінації конкурсу – 6000 грн. (у тому числі ПДВ та ПнР), при участі двох видів – 11000 грн., трьох видів – 15000 грн., чотирьох видів – 20000 грн. (за умови оформлення заявки до 10.06.2010 р.)
           У разі, якщо підприємство подає на Конкурс три або більше видів продукції, то разом з дипломами і медалями, якими відзначається продукція, підприємство за рішенням конкурсної комісії отримує статус«Виробник кращих вітчизняних товарів 2010 року»з нагородженням «Золотим символом конкурсу».
           Для участі у Конкурсі необхідно надіслатидо Оргкомітету заявку з описом Ваших найкращих товарів та послуг і назвами номінацій Конкурсу, яким вони відповідають, а також сплатити організаційний внесок у розмірі, що відповідає кількості заявлених на Конкурс позицій.
Технічним виконавцем робіт з проведення Конкурсу визначено ТОВ «Торговий дім «Промфінінвест» (форма заявки, перелік номінацій та рахунок додаються).
           Конкурсна комісія, до якої входять керівники міністерств та відомств, підведе підсумки конкурсу у липні 2010 року, а урочиста церемонія нагородження, на яку будуть запрошені всі номінанти, відбудеться напередодні святкування Дев’ятнадцятої річниці Незалежності України – 17 серпня п.р.
           Сподіваємось, що представлена Вами продукція буде гідно претендувати на перемогу і, згідно з умовами Конкурсу, буде відзначена дипломами і медалями, а Ваше підприємство отримає статус «Виробник кращих вітчизняних товарів 2010 року»з нагородженням «Золотим символом Конкурсу» і відображенням на великій адміністративній карті України, яка буде встановлена на центральній рекламній алеї Національного комплексу «Експоцентр України».
           Запрошуємо Вас вже сьогодні прийняти рішення про участь Ваших товарів та послуг у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар 2010 року», відзнака якого буде визначати Ваш особистий статус не лише на регіональному, а й на загальнодержавному рівні.
З повагою,
Заступник генерального директора –
Голова Організаційного комітету Конкурсу                                                       П.М. Литвинов
 
___________________________________________________________________________________________________________________________
м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 1, Національний комплекс “Експоцентр України”, павільйон №1
Організаційний комітет Всеукраїнського конкурсу “Кращий вітчизняний товар року”
тел/факс (044) 525-75-95, (050) 507-31-48, E-mail: konkurs2010@krashiy.com