Залучення вітчизняних підприємств та організацій до участі у виставках та ярмарках за кордоном
Залучення вітчизняних підприємств та організаційдо участі у виставках та ярмарках за кордоном
 
Шановні суб’єкти господарювання!
                                                                                                                                                     
     Мінекономіки у 2010 році заплановано організацію національних експозицій України на 79-му Міжнародному Ізмірському ярмарку (Туреччина 27.08-05.09.2010); Міжнародній виставці «Машинобудування. Станкобудування. Автоматизація» (м. Ташкент, Узбекистан, 21.-23.09.2010); 13-й міжнародній виставці «БакуБілд» (м. Баку, Азербайджан, 20 – 23.10.2010) витрати на проведення яких передбачені відповідною бюджетною програмою на 2010 рік.
      З метою підтримки і просування національних товаровиробників на зовнішні ринки та сприяння збільшенню обсягів експорту української продукції та розширенню ринків збут, вітчизняним компаніям та організаціям, які бажають прийняти участь у зазначених заходах пропонуються спеціальні умови участі: безоплатне надання виставкових площ, приміщень, обладнання, меблів, автотранспортних та інших технічних засобів, необхідних для організації спеціалізованих стендів національних експозицій України, а також включенню інформації щодо них до офіційного каталогу міжнародних виставок і ярмарків закордоном.
      У разі зацікавленості повідомити управляння розвитку споживчого ринку та підприємництва облдержадміністрації для подальшого інформування Мінекономіки України за тел. (056)7446529.