Посадові обов’язки

1.        Здійснює повноваження секретаря міської ради відповідно до ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

2.       Скликає сесії міської ради у разі невмотивованої відмови міського голови або неможливості його скликати сесію міської ради, повідомляє депутатів та забезпечує доведення до відома населення інформації про час і місце проведення сесії міської ради, питання, які передбачається внести на розгляд міської ради.

3.        Веде пленарне засідання міської ради та підписує прийняті на ній рішення у разі невмотивованої відмови міського голови або неможливості його скликати сесію міської ради.

4.        Організовує підготовку сесій міської ради, питань, що вносяться на розгляд міської ради.

5.        Забезпечує планування роботи міської ради та ведення діловодства, своєчасне доведення рішень міської ради до виконавців і населення, організовує здійснення контролю за їх виконанням.

6.        Координує діяльність постійних та інших комісій міської ради, надає їм доручення, сприяє організації виконання їх рекомендацій.

7.        Сприяє депутатам міської ради у здійсненні їх повноважень.

8.        Організовує за дорученням міської ради відповідно до законодавства здійснення заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням референдумів та виборів усіх рівнів.

9.        Організовує взаємодію з народними депутатами України та депутатами місцевих рад.

10.    Сприяє реалізації на території міста державної політики в галузі архівної справи.

11.   Забезпечує дотримання законодавства України про Національний архівний фонд і архівні установи, поповнення Національного архівного фонду документами місцевого походження.

12.    Забезпечує зберігання у відповідних виконавчих органах міської ради офіційних документів, пов’язаних з місцевим самоврядуванням територіальної громади, забезпечує доступ до них особам, яким це право надано у встановленому порядку.

13.    Вирішує за дорученням міського голови або міської ради інші питання, пов’язані з діяльністю міської ради та її виконавчих органів.

14.    Здійснює заходи щодо вдосконалення структури виконавчих органів міської ради і підвищення ефективності роботи підприємств та організацій відповідно до підпорядкованості.

15.    Вивчає та впроваджує передовий досвід за напрямом діяльності.

16.    Погоджує проекти рішень міської ради, підготовлені підпорядкованими виконавчими органами міської ради, рішення виконавчого комітету міської ради, розпорядження міського голови та службові документи за напрямом діяльності.

17.    Очолює та бере участь у роботі комісій, консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів, утворених при міському голові та виконавчому комітеті міської ради, відповідно до напряму діяльності.

18.    Здійснює безпосереднє керівництво підпорядкованими виконавчими органами міської ради, спрямовує, координує та контролює їх діяльність.

19.    Погоджує річні плани роботи підпорядкованих виконавчих органів міської ради та здійснює загальний контроль за їх виконанням.

20.    Погоджує пропозиції керівників підпорядкованих виконавчих органів міської ради щодо формування річного плану роботи виконавчого комітету міської ради.

21.    Надає пропозиції щодо формування календарного плану основних заходів, що проводять міська рада, Карнаухівська селищна рада та їх виконавчі комітети.

22.    Уносить на розгляд міського голови пропозиції щодо призначення на посади, звільнення з посад та переміщення працівників підпорядкованих виконавчих органів міської ради, керівників комунальних підприємств міста, з якими взаємодіє в межах наданих повноважень, застосування до них заохочень та дисциплінарних стягнень.

23.    Здійснює контроль за своєчасним заміщенням вакансій  у підпорядкованих виконавчих органах міської ради та керівників комунальних підприємств міста, з якими взаємодіє в межах наданих повноважень.

24.    Сприяє підвищенню кваліфікації посадових осіб підпорядкованих виконавчих органів міської ради.

25.    Розглядає документи всіх рівнів та забезпечує організацію своєчасного повернення опрацьованих документів для формування закінчених діловодством справ відповідно до основних вимог чинного законодавства з питань діловодства.

26.    Здійснює чергування по місту у вихідні та святкові дні за визначенням відповідальним черговим по місту.

27.    Забезпечує в межах наданих повноважень безперешкодне здійснення конституційних прав громадян звертатися письмово та на особистому прийомі із зауваженнями, скаргами та пропозиціями щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних, особистих прав і законних інтересів та скаргами про їх порушення.

28.    Несе персональну відповідальність перед мешканцями міста за неякісне та несвоєчасне виконання покладених завдань за напрямом діяльності.

29.    Організовує роботу міської ради та здійснює розгляд депутатських звернень у разі відсутності міського голови.