ЗВІТ про базове відстеження результативності регуляторного акту наказу управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради від 11.03.2015 №3 «од» «Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську».
ЗВІТ

про базове відстеження результативності регуляторного актунаказу управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської радивід 11.03.20153 «од» «Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним

транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування

в м.Дніпродзержинську».
 

1. Регуляторний акт – наказ управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради від 11.03.2015 №3 «од» «Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську».

2. Виконавець заходів з відстеження – управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради.

3.Цілі прийняття актаВпорядкування порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

4.Строк виконання заходів з відстеженняберезень 2015 року.

5.Тип відстеження – базове.

6.Методи одержання результатів відстеженнярозгляд пропозицій, які надходять на протязі терміну та, у разі необхідності, внесення відповідних змін до регуляторного акту.

7.Дані та припущення, на основі, яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних прийняття саме цього регуляторного акта надасть можливість відповідно до чинного законодавства залучити на конкурсних засадах підприємства (організації), які забезпечуватимуть підготовку матеріалів для проведення конкурсу, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, встановлення відносин з організатором та автомобільним перевізником.

Суб’єкти господарювання братимуть участь у конкурсі за оцінкою конкурсного комітету наданих пропозицій, що сприятиме прозорості та відкритості визначення підприємства, розвитку конкурентного середовища у сфері пасажирських перевезень.

            Завдяки своєчасній перевірці достовірності інформації, поданої перевізниками-претендентами, їх аналізу та оцінки відповідності умовам проведення конкурсів, тощо, на міському ринку транспортних послуг будуть працювати перевізники, які спроможні самостійно, своєчасно та в повному обсязі забезпечити безпечні та якісні перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

8.Визначення показників результативності регуляторного акта.

Головними чинниками результативності дії регуляторного акта є:

         - забезпечення належної якості організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта наказу управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської радивід 11.03.20153 «од» «Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську».

За рахунок проведення конкурсу та визначення підприємства (робочого органу) планується залучення автомобільних перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування, які забезпечать виконання сталих та якісних перевезень пасажирів у місті.

Упровадження та виконання вимог регуляторного акта не потребує додаткових витрат із місцевого бюджету. Суб'єкти господарювання – підприємства (організації), нормативних документів Державного департаменту автомобільного транспорту, інших нормативно-правових актів у сфері надання послуг пасажирських перевезень.

Постійно буде проводитися моніторинг оцінки чинників, які впливають на дію регуляторного акта, та, у разі необхідності, будуть вноситися до нього відповідні коригування і доповнення.

Висновки. За результатами базового відстеження результативності регуляторного акта, наказ управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення Дніпродзержинської міської ради від 11.03.20153 «од» «Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську» відповідає вимогам Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» від 03.12.2008 №1081, та не потребує внесення змін чи доповнень.

 

Заступник начальника, начальник відділу

цивільного захисту населення управління

транспортної інфраструктури та цивільного

захисту населення міської ради                                                                                        Є.М.АНДРЄЄВ