Проект рішення Карнаухівської селищної ради Рішення Карнаухівської селищної ради від 27.02.2015 № 406-28/УІ Про затвердження порядку використання у 2015 році субвенції із селищного бюджету міському бюджету на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування

 

УКРАЇНА

КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

м. Дніпродзержинськ,  Дніпропетровської обл.

РІШЕННЯ                             проект

 

 

від  27.02.2015  № -28/УІ                                  
с
мт Карнаухівка    

 

Про затвердження порядку

використання у 2015 році субвенції

із селищного бюджету міському бюджету

на утримання об'єктів спільного

користування чи ліквідацію негативних

наслідків діяльності об'єктів спільного

користування  

 

З метою забезпечення цільового та ефективного використання бюджетних коштів, відповідно до ст.104 Бюджетного кодексу України, рішення селищної ради від 30.01.2015 № 398-27/УІ «Про селищний бюджет на 2015 рік» (зі змінами), керуючись ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити порядок використання у 2015 році субвенції із селищного бюджету міському бюджету на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування (додається).

2. Головному бухгалтеру (Ткаченко Л.В.) забезпечити своєчасне перерахування субвенції із селищного бюджету міському бюджету на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування.

 

3.  Організацію виконання цього рішення покласти на селищного голову Фріске Т.В., контроль – на постійну комісію селищної ради соціально - економічного  розвитку,  бюджету  та  фінансів  ( Наришкін С.О.).

 

 

               Селищний голова                               Т.В.Фріске          

 

 

 

 

Додаток

до рішення селищної ради

від 27.02.15.№ 406-28/УІ

 

ПОРЯДОК

використання у 2015 році субвенції із селищного бюджету міському бюджету

на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію

негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування

 

 

1. Цей порядок визначає механізм використання у 2015 році субвенції
із селищного бюджету міському бюджету на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування (далі – субвенція), затвердженої рішенням селищної ради від 30.01.15 № 398-27/УІ «Про селищний бюджет на 2015 рік» (зі змінами).

2.  Перерахування коштів субвенції здійснюється на підставі укладеного договору про передачу субвенції на  утримання об’єктів спільного користування і пропозицій департаменту охорони здоров’я та соціального захисту населення Дніпродзержинської міської ради та управління освіти і науки Дніпродзержинської міської ради відповідно до помісячного розпису видатків селищного бюджету.

3. З метою забезпечення належного використання субвенції бюджетні кошти спрямовуються на:

            - капітальний ремонт  КЗ  «Середня загальноосвітня школа № 38 ім. Секретнюка І.О.      Дніпродзержинської міської ради» у сумі 550.0 тис.грн.,

 

            - капітальний ремонт  КЗ ОЗ «Центр ПМСД № 2 » амбулаторія № 5 у сумі 300.0 тис.грн.

 

4. Органи Державної казначейської служби України на підставі відповідних документів, отриманих від Карнаухівської селищної ради, перераховує кошти субвенції на рахунки міського бюджету, відкриті в органах Державної казначейської служби України, відповідно до Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2010 року №1132.

5. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється в установленому законом порядку.

Попередня оплата таких товарів і послуг проводиться з урахуванням положень бюджетного законодавства.

6. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

7. Обсяг субвенції, не використаний на кінець бюджетного періоду, перераховується в останній робочий день такого періоду органами Казначейства до селищного бюджету.

 

 

Селищний  голова                                          Т.В.Фріске