Щорічний Міжнародний інвестиційний форум «Таврійський горизонт: співпраця, інвестиції, економічний розвиток»
Щорічний Міжнародний інвестиційний форум «Таврійський горизонт: співпраця, інвестиції, економічний розвиток»
 
Шановні суб’єкти малого та середнього бізнесу м. Дніпродзержинськ!
                                                                                                                           
          Інформуємо Вас, що 24 – 25 вересня 2010 року в м. Нова Каховка (Херсонська область) відбудеться щорічний Міжнародний інвестиційний форум «Таврійський горизонт: співпраця, інвестиції, економічний розвиток».
          Одночасно, з Форумом проходи муть ХІ Міжнародна виставка – ярмарок «Таврійський ярмарок 2010» та «МИР на Каховському плацдармі».
У рамках Форуму планується проведення презентації потенціалу Херсонщини та інвестиційних проектів регіону, укладання угод про співробітництво Херсонської області з регіонами зарубіжних країн, проведення спільного з міністерством економіки України семінару-наради з питань розроблення інвестиційних проектів для представників обласних та районних державних адміністрацій, сільських і селищних рад тощо.
           До участі У Форумі запрошено керівників профільних міністерств, регіонів України, дипломатичних представників і торгівельних-економічних місій іноземних країн, акредитованих в Україні, представників адміністративно-територіальних одиниць Росії, Грузії, Білорусії, Молдови, Хорватії, Туреччини, міжнародних фінансових організацій, інвестиційних компаній та фондів, підприємств, бізнесових кіл та науковців України.
Участь у Форумі безкоштовна.
           У разі зацікавленості необхідно звертатися до організаційного комітету в термін до 15 вересня 2010 року за телефонами у м. Херсоні: +380552-22-62-84, +380552-22-35-00, +38055249-81-28 (e-mail: khersoninvest@yandex.ru).