ПРОТОКОЛ №5 засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Дніпродзержинську від 02.06.2015
 Дата проведення: 02 червня 2015 року

                                                        Початок проведення: 14-00 год.

                                                        Місце проведення: пл. Дзержинського,2

Головує – Дніпродзержинський міський голова, голова координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м.Дніпродзержинську Сафронов С.О.

За секретаря координаційної ради – заступник начальника відділу регуляторної політики та розвитку підприємництва управління надання муніципальних послуг та розвитку підприємництва (Міський центр муніципальних послуг) міської ради Воронова С.А.

Присутні: перелік присутніх додається.

ЧЕРГА ДЕННА:

1.     Про виконання управлінням транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради протокольного доручення засідання координаційної ради від 05.05.2015.

2.     Про внесення змін до статті 69 Податкового кодексу України щодо спрощення умов ведення бізнесу.

3.     Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей
про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи.

4.     Обговорення проектів регуляторних актів:

4.1.         Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради
від 28.03.2012 №116 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м.Дніпродзержинську».

4.2.         Про затвердження Порядку розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг на території м.Дніпродзержинська.

         ВИСТУПИЛИ:

З першого питання: ВЕРЕЩАК Євген Миколайович – заступник начальника управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради.

Матеріали доповіді додаються.

З другого питання: ПОПОВ Олег Миколайович – начальник інформаційно-комунікаційного відділу Дніпродзержинської ОДПІ головного управління Державної фіскальної служби.

Матеріали доповіді додаються.

З третього питання: СОКОЛОВА Олена Володимирівна – начальник відділу держаної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Дніпродзержинського міського управління юстиції.

Матеріали доповіді додаються.

З четвертого питання: КОВАЛЕВИЧ Олена Олегівна – головний спеціаліст – головний художник відділу планування, забудови міста
та зовнішньої реклами управління містобудування та архітектури міської ради; ДУРНОВА Олена Іванівна – начальник відділу споживчого ринку та захисту прав споживачів управління надання муніципальних послуг та розвитку підприємництва (Міський центр муніципальних послуг) міської ради..

Матеріали доповіді додаються.

УХВАЛИЛИ:

1. Інформацію доповідачів взяти до відома.

2. Управлінню транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради забезпечити фактичну роботу на лінії міського автобусного маршруту загального користування №24 згідно затвердженого графіку та періодичності руху громадського транспорту.  Забезпечити негайне вжиття заходів адміністративного впливу до перевізника, у разі порушення затвердженого графіку та періодичності роботи транспорту.

3. За результатами розгляду проекту регуляторного акта «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради
від 28.03.2012 №116 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м.Дніпродзержинську» рекомендувати управлінню містобудування та архітектури міської ради внести зміни до зазначеного проекту, а саме доповнити Порядок демонтажу зовнішньої реклами в м.Дніпродзержинську пунктом:

- «У разі невиконання власником рекламного засобу, який розміщено
на приватній власності, вимоги про усунення виявлених порушень (щодо розповсюдження та розміщення рекламного засобу) питання демонтажу рекламного засобу буде вирішуватись у судовому порядку».

4. За результатами розгляду проекту регуляторного акта «Про затвердження Порядку розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг на території м.Дніпродзержинська» рекомендувати управлінню надання муніципальних послуг та розвитку підприємництва (Міський центр муніципальних послуг) міської ради розглянути пропозицію, а саме:

          - в абзаці першому пункту 10 Порядку розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг на території м.Дніпродзержинська, а також у назві Додатка 2 виключити слова «у вихідні дні»;

          - доповнити Порядок розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг на території м.Дніпродзержинська визначенням термінів функціонування об’єктів сезонної торгівлі;

          - разом з управлінням містобудування та архітектури міської ради опрацювати питання щодо доцільності визначення зон розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг на території міста.

5. Департаменту економічного розвитку міської ради та департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради опрацювати питання щодо розроблення Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд та засобів пересувної мережі в утриманні об’єктів благоустрою міста. .

 

 

         Міський головa,
         голова координаційної ради                                                                             С.О.САФРОНОВ

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

За секретаря: заступник начальника
відділу 
регуляторної політики
та розвитку 
підприємництва управління
надання 
муніципальних послуг та розвитку 
підприємництва (Міський центр 
муніципальних послуг) міської ради                                                                              С.А.ВОРОНОВА