Рішення Карнаухівської селищної ради від 22.09.2015 №428-31 /VІ "Про присвоєння чергового рангу держслужбовця селищному голові та секретарю селищної ради

     

У К Р А Ї Н А

 КАРНАУХІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

м. Дніпродзержинськ  Дніпропетровської області

чергова тридцять перша сесія VІ скликання

 

                                                                                                                       

    Р І Ш Е Н Н Я                                       

 

22.09.2015  № 428-31/VI   

                                                                 

Про присвоєння чергового рангу держслужбовця селищному голові та секретарю селищної ради

 

Відповідно до статей 14,15 «Закону України про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Карнаухівська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.     Присвоїти 8 ранг посадової особи місцевого самоврядування селищному голові Фріске Тетяні Василівні в межах четвертої категорії посад з                 01 жовтня 2015 року.

2.     Присвоїти 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування секретарю Карнаухівської селищної ради Бабію Анатолію Івановичу в межах п’ятої категорії посад з 01 жовтня 2015 року.

3.     Організацію виконання даного рішення покласти на Денисенко Л.М.   -     

керуючу справами виконавчого комітету, контроль - на постійну комісію                                                                    з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями, засобами масової інформації, правової політики, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, мандатної та депутатської етики (Фортуна В.І.) та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку селища, бюджету та фінансів (Наришкін С.О.)

 

 

Селищний голова                                                        Т.В.Фріске