Головна / Posylannya / ODPI informuye /
2015-09-29 15:42:51
          
Профілактичні заходи щодо недопущення корупційних дій працівниками органів ДФС у Дніпропетровській області

 28 вересня поточного року в інформаційному агенстві "Мост-Днепр" відбулася прес-конференція для ЗМІ за участі старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ управління власної безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області Павла Хороших.

Даючи характеристику виявлених корупційних дій, що здійснюються співробітниками фіскальної служби Дніпропетровського регіону, Павло Хороших зазначив, що з початку року було зафіксовано 42 порушень, які вчинили співробітники фіскальної служби.

За його словами, у зв’язку зі змінами у податковій та митній службах, змінюється і склад особового складу служб. При прийомі на роботу та призначення на посади до фіскальної служби області, як правило, намагаються виділити найбільш досвідчених претендентів, які зуміли себе добре зарекомендувати.

«На сьогодні можна з впевненістю сказати, що, в своїй більшості, колектив фіскальної служби області складається з досвідчених фахівців, які добре виконують поставленні перед ними завдання. Ми використовуватимемо усі наявні можливості для викорінювання негативних тенденцій в системі органів ДФС України, шляхом залучення винних до відповідальності, а також давати принципову оцінку тим керівникам, які не роблять належних зусиль для забезпечення законності в діяльності  підлеглих»- резюмував Павло Хороших.

 

 

                                                                                                                           Сектор комунікацій                                                   

                                                                                                                           Дніпродзержинської ОДПІ