Представникам середнього та малого бізнесу
Шановні представники середнього та малого бізнесу
у м. Дніпродзержинськ!
 
         Управління розвитку споживчого ринку та підприємництва облдержадміністрації інформує Вас, що  Торгово-промислова палата України спільно з Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Донецької облдержадміністрації та Донецької обласної ради з 24 по 27 листопада 2010 року проводять Перший національний фестиваль представників малого та середнього бізнесу «Підприємництво України: інновації і розвиток». В рамках фестивалю відбудеться Четверта багатогалузева виставка «Малий бізнес України – 2010”, яка проходитиме в Міжнародному Бізнес Центрі (м. Донецьк, вул.Університетська, 2а).
         Основною метою проведення виставки є реклама і пропаганда малого бізнесу як можливості поліпшення добробуту населення, демонстрація можливостей підприємств і підприємців, що працюють у сфері малого і середнього бізнесу в Україні, а також налагодження ділових зв’язків і контактів між ними.
         До участі у виставці запрошуються представники малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, які готові представити свої товари та послуги в рамках вищезазначеного заходу.
         Прийом заявок і додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (062) 304 80 60, факс: (062) 304 80 48, Е-mail: csme@csme.donetsk.ua.
 
 
Дякуємо за співпрацю!