День доброти.

У відділенні реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів територіального центру соціального обслуговування Баглійського району міста Дніпродзержинськ 3 грудня 2015 року відбулася концертна програма «Даруйте людям доброту» до Міжнародного Дня інвалідів.

Перед початком заходу гості змогли оглянути виставку робіт декоративного напрямку, листівок ручної роботи, а також багато малюнків дітей виконаних разом з фахівцями.

В підготовці концерту, який пройшов в барвисто прикрашеній залі, приймали участь діти – інваліди і педагоги. Свою любов до України висловила  В.Коваленко в пісні «Діти України». На святі лунали пісні про дружбу та доброту. Діти читали вірші та танцювали. Ведуча Волошина Н. М. допомогла дітям з обмеженими можливостями створити на мольберті картину рідного краю. Пожвавлення в ході концерту внесла поява «старухи  Шапокляк», яку майстерно виконала Марченко Л.Ф.

В цей день до дітей-інвалідів завітало багато гостей з добрими побажаннями та подарунками.

Діти вдячні всім, хто не забув в цей день про них. Міський голова Білоусов А.Л.  з представниками міської ради потурбувалися про солодощі для дітей. Серед тих, хто відвідав вихованців були: Задорожній І. В. – виконуючий обов`язки  голови адміністрації Баглійського району,  Потуремець Г. В. - голова профспілки ВАТ «ДніпроАзот», Пугачова Г.Г. – помічник голови правління ВАТ «ДніпроАзот», Капінус В. І – депутат міської ради, Штефан М.А – голова громадської організації «Майдан  «Січеслав»,  Братковська С. А – зам. директора  центру позашкільної роботи, Сухракова Л. Ф – директор ЗОШ  № 19, Шаповал О.В – соціальний працівник коледжу фізичного виховання.

Батьки дітей висловили подяку  адміністрації територіального центру та працівникам  відділення реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів за чуйне ставлення до вихованців відділення  та підготовку свята.

 

 

 

 

 

Директор територіального центру                                                                     Т.І.КУЗНЄЦОВА