Всеукраїнська акція «Стоп насильству !» - в Баглійському районі

  В межах  Всеукраїнської акції « Стоп насильству!» в Баглійському районі м.Дніпродзержинська  за організаційною участю відділу у справах сім’ї, молоді, культури, спорту та з питань внутрішньої політики, служби у справах дітей адміністрації Баглійського району (Московских, Малкіна) 1, 27 листопада, 16 грудня 2015 року проведені відповідні інформаційно – просвітницькі заходи « Ні насильству!», «Сім’я – простір без насильства!».

      Насильство в сім’ї – негативне соціальне явище – в останній час поширилося, охопило різні  за віком і соціальним станом верстви населення.

Питання щодо запобігання насильству в сім’ях  набуває актуальності, потребує пошуку нових форм  сімейного виховання, формування відповідального ставлення до родинного оточення, ознайомлення громадян з правовими засадами відповідного чинного законодавства.

           Саме тому організатори  районної акції додали до звичних форм заходів, які носили суто інформаційний характер  ,  нові –  наочно – ілюстративні. Учасники  заходів   мали можливість  висловити своє ставлення до насильства в сім’ях  у вигляді тематичного  колективного (сімейного) малюнка, виповненого крейдою на асфальті, аматорського слогана . Активні учасники акції – родини Ткаченко, Крамаренко, Тютюник, Бабенко – одержали  призи і символічне звання « Борець за мир у родині».

            Всього у вищеозначених акціях взяли участь понад 100 чол., яким біло вручено тематичні буклети. Організатори акції сподіваються, що у майбутніх заходах ( їх проведення заплановано на січень, березень 2016 року) кількість учасників збільшиться,  активність підвищиться, а головне , на що очікують служби адміністрації Баглійського району, буде досягнуто  позитивного результату, насильство у сім’ях поступово відійде у минуле.

  

Заступник голови адміністрації

Баглійського району                                                                    І.В.Задорожній