Головна / Posylannya / ODPI informuye /
2015-12-28 10:52:09
          
День Святого Миколая разом з податківціями

Одним з найбільших шанованих святих як православної, так і католицької церкви є Святий Миколай, який завжди вважався покровителем знедолених і бідних, опікуном дітей. Недарма його називають Микола – Чудотворець, адже він причетний майже до всіх чарівних і добрих справ. І тепер, як і в давні часи, діти найчастіше звертаються по втіху та заступництво до Святого Миколая. Серед „посланців” святого Миколая і фахівці  Дніпродзержинської ОДПІ, які з нагоди свята завітали до дитячого будинку-інтернату, щоб привітати малечу своїми подарунками. 

Гостей привітно зустрічали юні мешканці та педагогічний колектив центру. Захід розпочався зі святкової програми, яку старанно підготували діти, а позитивні емоції від виступів отримали всі присутні небайдужі люди, що об’єднані заради опіки над ними. Жодна дитина не залишилась без подарунку та солодощів, які вручав дітям сам Святий Миколай.

 На завершення запрошені гості побажали всім вихованцям школи гарних свят, хороших оцінок, добрих людей на їхньому життєвому шляху та мирного неба.     

 

                                                                     Сектор комунікацій

                                                                                                                                            Дніпродзержинської ОДПІ