Подорож до країни новорічних чудес

              Найбільш чарівними, очікуваними , теплими, незважаючи на зимову пору , для кожного з нас є Новий рік і Різдво Христове. Ми сподіваємося на здійснення заповітних мрій, на диво, казку, які протягом святкових днів будуть поруч з нами!

            А свято має бути яскравим , незабутнім! Саме тому напередодні Дня св. Миколая, завдяки зусиллям комунальних служб адміністрації Баглійського району, підприємств, організацій , приватних підприємців на вулицях  засяяли кольоровими вогниками ялинки, святкова ілюмінація. В учбових закладах району пройшли святкові тематичні костюмовані міні – вистави.

            Розпочався День св. Миколая зі святкових богослужінь у храмах району. І початок цього дня був добрим і світлим, попри всі погодні негаразди.  Основні герої святкових заходів - діти! Саме для них в цей день добра і порозуміння  звучали  привітально - напутні слова, дарувалися подарунки, проводилася святкова програма «Стартує новорічний марафон!», яка відбулася за організаційною участю відділу у справах сім»ї, молоді, культури, спорту та з питань внутрішньої політики, служби у справах дітей адміністрації Баглійського району  і  охопила різноманітними іграми, конкурсами понад 100 чол.- дітей, підлітків, дорослих.

Кульмінацією святкового дня  стала велика театралізована шоу – програма – Новорічна ялинка міського голови А.Л.Білоусова, гостями якої були і  мешканці Баглійського району.

Свято продовжується! Слідкуйте за новинами на нашому сайті і беріть участь в програмах, які ми організовуємо і проводимо для вас і спільно з вами!

Заступник голови адміністрації

Баглійського району                                                                    І.В.Задорожній