Інформація про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців адміністрації Баглійської району за 2015 рік

             Однією з основних засад ведення Державного реєстру виборців є його постійність, тобто Реєстр працює не тільки під час виборчих компаній, регулярно поновлюються його дані, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення. Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Баглійського району веде Реєстр 61477 виборців, в тому числі по селищу Карнаухівці – 4819 виборців.

Дані виборців, на підставі яких поновлюється Державний реєстр виборців, надають 6 суб’єктів подання відомостей — це: Баглійський районний відділ  ДМС, районні відділи Державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Дніпродзержинського міського управління юстиції, Баглійський районний суд, управління соціального захисту населення адміністрації Баглійського району.

За рік було отримано та відпрацьовано 144 подання. Кількість записів у поданнях становить 6540, а саме:

-                   щодо громадян України, яким виповнилось 18 років- 681;

-                   осіб, які набули громадянства України- 2;

-                   виборців, які отримали паспорт громадянина Україна у зв’язку зі зміною прізвища, ім’я, по-батькові - 745;

-                   виборців, які зареєстрували своє місце проживання на території району- 1920;

-                   виборців, які зняті з реєстрації на території району- 1827;

-                   відомості про виборців, смерть яких зареєстрована на території району - 1341;

-                   виборців, визнаних судом недієздатними - 4;

-                   виборців, щодо яких встановлено постійну нездатність пересуватись самостійно - 20.

         Для підготовки та проведення голосування з чергових місцевих виборів  25.10.2015 та повторного голосування з виборів міського голови 15.11.2015  були складені попередні та уточнені списки виборців, а також іменні запрошення виборцям.  За результатами опрацьовування списків виборців після проведення виборів 25.05.2014 до реєстру було внесено 79 змін до  персональних даних виборців.

За рік  до відділу надійшло 51 звернення від виборців: 27  щодо перевірки  персональних даних, занесених до реєстру виборців, 6   щодо включення до реєстру, 6  щодо зміни персональних даних, 12  щодо зміни виборчої адреси;  66 запитів районного відділу ДМС щодо отримання інформації з Державного реєстру виборців про виборців, зареєстрованих в Донецькій, Луганській областях та АРК.

Виконано 6 доручень ЦВК щодо усунення 29 кратних включень виборців у реєстрі.

Звернень, скарг, заяв громадян, політичних партій щодо неправомірних дій чи бездіяльності відділу ведення  адміністрації Баглійського району за рік не надходило.



Начальник відділу ведення Державного

реєстру виборців                                                                           Л.Б.Ковальська