Рейд «Діти вулиці»

 

З метою виявлення дитячої бездоглядності та її попередження, профілактики негативних проявів серед дітей, перевірки умов проживання та виховання дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, 20.01.2016 службою у справах дітей Баглійського району спільно з сектором Баглійського відділення поліції проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» в місцях скупчення неповнолітніх та мікрорайонах вулиць: Алтайська, Матросова, Республіканська, Ювілейний, Аношкіна, Б.Хмельницького, Урицького, Соцмісто, БАМ.

 В ході рейду п’ятьом батькам видані офіційні попередження служби щодо відповідального ставлення до виконання батьківських обов’язків, складені шість актів обстеження житлово-побутових умов залишено два запрошення до служби у справах дітей для проведення відповідної профілактично-роз’яснювальної роботи.

Також, під час проведення заходу, було виявлено групу неповнолітніх, які каталися на зчепленні трамвайного вагону по маршруту № 2.  З неповнолітніми проведена роз’яснювальна робота, щодо запобігання нещасних випадків, дотримання правил безпеки, повідомлено до навчальних закладів, та запрошено разом з батьками до служби.

 В приміщенні служби у справах дітей (вул. Ухтомського, 19), спільно з сектором Баглійського відділення поліції відбулось підведення підсумків рейду щодо подальшого удосконалення роботи з дітьми зазначеної категорії.

 

Начальник служби у справах дітей Баглійського району                                                   Малкіна В.В.