Відкритий турнір з художньої гімнастики «Сніжинка-2016» під патронатом міського голови Білоусова А.Л
12-14 лютого 2016 року одинадцятий рік поспіль на спортивній базі комунального закладу «Спортивний комбінат «Прометей» ДМР планується проведення відкритого турніру з художньої гімнастики «Сніжинка-2016» під патронатом міського голови Білоусова А.Л.  Це справжнє свято грації, краси і здоров'я. Витоки турніру лежать в матчевій зустрічі з Дніпропетровською командою школи олімпійського резерву в 2006 році. Щороку географія та кількість учасників зростає. Основною метою турніру є популяризація та розвиток художньої гімнастики, пропаганда здорового способу життя, зміцнення дружніх зв'язків, обмін досвідом роботи тренерів, підвищення спортивної майстерності та виявлення обдарованих гімнасток.
         На таких змаганнях часто виявляються майбутні зірочки. За час проведення турніру  приймали участьтакі гімнастки як: вихованка КСК «Дзержинка» майстер спорту України з художньої гімнастики Луценко Катерина, вихованка КЗ «СК «Прометей» майстер спорту України з художньої гімнастики Шерстюк Ірина, гімнастки дніпропетровської школи Ситникова Вікторія, Ганаженко Альона, Галасюк Ганна, Валентирова Анастасія, перспективні дніпродзержинські юні гімнастки Перемитько Аліна, Гудзь Вікторія, Чипурко Єлизавета, Павлінська Софія, Шерстюк Марія, які в подальшому ставаличленами збірної команди Дніпропетровськоїобласті та України.     
Для багатьох гімнасток з різних міст України рік починається саме з цього турніру. В цьому році у турнірі братимуть участь більше 300 спортсменок у 10 вікових категоріях від 5 до 18 років з різних міст України: Харкова, Запоріжжя, Павлограда, Кривого Рогу, Нікополя, Кам'янець-Подільського, Славутича,Лозової, Дніпропетровська та Дніпропетровської області. Наше місто будуть представляти гімнастки КЗ «ДЮСШ №4 м. Дніпродзержинськ» ДМР та
КЗ «СК « Прометей» ДМР.
 
         Майбутнє художньої гімнастики в надійних руках інехай ці змагання для спортсменокстануть сходинкою до олімпійських вершин.
Програма змагань:
12 лютогоо 15.00  год. – перший день змагань;
13 лютого о 08.30 год. –другий день змагань,
о 14.00 год. – церемонія відкриття змагань;
14 лютого о 09.00 год. –третій день змагань.