Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
«Символи добра і надії»
«Символи добра і надії»
Н.Васильєва, газета «Відомості» №51 від 22 грудня 2010 року
 
День Святого Миколая, Новий рік, Різдво Христове –дитячі найсвітліші, найулюбленіші свята, які були і залишаться символом добра і надії. Що таке свято для дитини? Звичайно, це подарунки, іграшки, цукерки. За дорученням міського голови Станіслава Сафронова, 20 грудня до дитячого будинку НСЗШ-інтернату №2 та притулку для неповнолітніх служби у справах дітей міської ради, завітав заступник міського голови Сергій Павлюк, щоб подарувати тепло і увагу тим, хто найбільше потребує цього, висловити найщиріші побажання в цей святковий день. Звісно, прийшов він до малечі з солодкими подарунками та іграшками. Осторонь не залишилися і молодіжні громадські організації та студенти-волонтери навчальних закладів міста.
Представники міської громадської молодіжної організації «Молоді регіони» для вихованців НСЗШ-інтернату №2 представили цікаву виставу «Зимова казка». Діти із захопленням слідкували за перебігом подій вистави, підбадьорювали акторів оплесками та дзвінким сміхом. Після завершення вистави з дівчатками та хлопчиками було проведено конкурси та ігри, в ході яких малята мали можливість продемонструвати свою спритність та винахідливість. Всі учасники свята отримали іграшки. Привітання з Днем Святого Миколая та з наступаючими Новорічними святами отримали вихованці притулку для дітей від волонтерів Дніпродзержинського коледжу фізичного виховання, студенти підготували для них концертну програму та вручили солодкі подарунки. Студентами-волонтерами Дніпродзержинського комерційного технікуму концертну програму організовано і для вихованців дитячого будинку. Під час свята всі діти отримали святкові подарунки.
Веселили малечу улюблені казкові герої, чудові пісні та танці. Море веселощів та радості, що може бути кращим для дітей! Адже вони покладають на Святого Миколая особливі надії, бо щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити найпотаємніші мрії.