Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
«Не збавляти наступальних темпів!»
«Не збавляти наступальних темпів!»
 
В.Буланов, газета «Відомості» №51 від 22 грудня 2010  року
 
Незважаючи на негоду, в суботу відбувся черговий об’їзд території міста представниками міської влади на чолі з першим заступником міського голови Костянтином Гузенком, за участі представників районів і комунальних служб. При цьому перевірявся як загальний стан благоустрою, так і виконання поставлених минулого тижня завдань по усуненню виявлених недоліків.
– Ми побачили, що Заводським районом спільно з КП «Зеленбуд» наведено порядок в районі розвилки «Вовче горло», – відзначив К. Гузенко. – Дерева обрізані, Експлуатаційне управління мостів і шляхопроводів веде відновлювальні роботи інженерних конструкцій – штукатуряться стінки і опори, фарбуються труби і огорожі. На набережній теж помітна робота Дніпровського району – обрізано порость, прибрано і вивезено листя. Району спільно з комунальниками поставлено нові завдання: навести повний порядок в районі Західного проїзду, прибрати купи будівельного сміття і обрізати порость під мостовим переходом на вул. Петровського.
В Баглійському районі тривають роботи по приведенню в належний стан вул. Дніпропетровської до в’їзду в місто – фарбуються паркани, реставруються електроопори, відновлюється зовнішнє освітлення. Зроблено багато, але важливо не зупинятись, зберегти наступальні темпи, щоб вже за місяць результат був помітний скрізь, – підсумував К. Гузенко.
Від себе додамо, що те, що міська влада звернула увагу на гори мотлоху під мостовим переходом – факт показовий, який свідчить про бажання і волю покінчити нарешті з недбалістю і брудом. Роками на це неподобство в самому центрі міста ніхто з місцевого начальства не звертав увагу. Вочевидь, нинішня влада не збирається заплющувати очі на негаразди, як дрібні, так і масштабні, в тому числі й ті, до яких всі встигли якось призвичаїтись.
…Ще кілька додаткових штрихів до теми. В ході об’їзду повз увагу К. Гузенка не пройшов не відкритий каналізаційний колодязь на вул. Петровського, ні обшарпані рекламні конструкції – ці неподобства він розпорядився невідкладно прибрати. Привернула увагу першого заступника міського голови й непоказна вантажівка, що невідомо чому зупинилась біля мостової опори. Інтуїція колишнього співробітника міліції не підвела Костянтина Олександровича: з’ясувалось,  в машину вантажили пісок прямо з-під опор. Так одним з додаткових результатів об’їзду стало й попередження правопорушення.