Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Ремонт та обладнання філії поліклініки №3 практично завершено
 
Ремонт та обладнання філії поліклініки №3 практично завершено
ТетянаГлумова, газета «Відомості» №5  від 2 лютого 2011 року
 
Практично завершено роботи на реконструкції філії поліклініки №3 по вул. Ватутіна. На минулому тижні стан цього важливого об’єкту соціальної сфери оцінювали представники міської влади разом з членами приймальної комісії. Побував на об’єкті і кореспондент «Відомостей».
Як розповів головний лікар третьої міської поліклініки Сергій Задоя, у філії поліклініки за короткий термін зроблено сучасний ремонт, повністю змонтовано обладнання, меблі вже встановлено у кабінетах. В поліклініці будуть вести прийом сімейні лікарі загальної практики. Цей медичний заклад обслуговуватиме район з 30-тисячним населенням. У поліклініці працюватиме відділення з денним перебуванням хворих на 25 ліжок – палати по 3 ліжка і палата інтенсивної терапії, клінічна лабораторія, маніпуляційний, оглядовий, процедурно-гінекологічний, фізіотерапевтичний, масажний та інші кабінети.
Введення в експлуатацію філії поліклініки – це важливий крок поліпшення медичного обслуговування населення, який є складовою у масштабі обласної програми «Будуємо нову Дніпропетровщину». Наша область входить у експеримент з реформування охорони здоров’я України. На відкриття поліклініки, яке планується у найближчі неділі, очікується приїзд Міністра охорони здоров’я  України, керівництва області.
С.Задоя підкреслив, що всі роботи виконано з високим рівнем якості, для надійного опалення будівлі поліклініки у дворі построєна власна котельня.
 У нашому місті після 5-ї лікарні, де створено госпіталь для ветеранів, це перший масштабний ремонт лікарні за останні двадцять років. Надалі планується відкриття осередку сімейної медицина на пр. Пеліна біля СШ №6, де будуть приймати три сімейних лікаря, педіатр, діятиме денний стаціонар та маніпуляційний кабінет.