Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Вдячність і визнання
Вдячність і визнання
Вадим Буланов, газета «Відомості» №5 від 2 лютого 2011 року
 
26 січня  працівників контрольно-ревізійного відділу у м. Дніпродзержинську приїхали привітати з 18-річчям заснування служби представники міської влади – перший заступник міського голови Костянтин Гузенко і заступник міського голови Віталій Дідур.
Від імені міського голови Станіслава Сафронова Костянтин Олександрович привітав колектив відділу з «повноліттям» служби, подякував за нелегку, але дуже важливу для суспільства працю. «Ви робите значний внесок в зміцнення фінансово-економічних основ нашої держави, регіону і міста. Для нас, працівників місцевого самоврядування, є надзвичайно цінними ваші поради щодо того, як необхідно працювати, дотримуючись усіх вимог чинного законодавства. Тож від щирого серця бажаємо успіхів у всіх ваших справах, здоров’я, оптимізму і хорошого настрою кожного дня!» – зазначив К. Гузенко.
Велику групу працівників відділу, на чолі з його керівником Л.В. Козарецькою за високий професіоналізм, плідну наполегливу працю і з нагоди 18-річчя контрольно-ревізійної служби України нагороджено почесними грамотами виконавчого комітету міської ради. Приємним завершенням святкового заходу став концерт юних виконавців Дніпродзержинська.